+36 20 26 66 115

Cserepeslemez szerelés

Cserepes lemez szerelése - Miért pont cserepeslemez?

A cserepeslemez technológia alkalmazása Magyarországra az utóbbi években érkezett a keleti és nyugati országokból. A minőségi kivitelezés, építőipari projektek egyik alapeleme az esztétikai megfelelhetőség, amire a cserepeslemez technológiája kiválóan, minőségileg alkalmas. 

Csapatunk a Tetőkivitelező.hu már 2002 óta foglalkozik technikai fejlődéssel a tetőfedést illetően, így adaptáltuk az idők alatt a cserepeslemezzel való fedési technológiát. 

 

Előnyök - a cserepeslemez jó döntés

A hagyományos cserepezéssel ellentétben – ami az időjárás viszontagságai és változékony körülmények, állati eredetű problémák miatt könnyen tönkremegy – a cserepeslemez mondhatni örökös, időtálló. Nem kopik, nem reped, nem karcolódik túlnyomóan, esztétikailag és funkcionálisan teljesen betölti a szerepét. A hagyományos cserepezéssel ellentétben, amelyet 2-3 évente karban kell tartani, felújítani és renoválni kell, a cserepeslemez kialakítása modern, könnyű szerkezete miatt gyorsan felszerelhető, de mégis strapabíró, ellenálló. 

Cserepeslemez szerelés technikai előnyei

A cserepeslemezek helyszínre szállítása megadott méretekben történik. Ezen elemek táblákban vannak, melyeknek méretei: 1,25 méter széles és akár 6 méter hosszúságú is lehet. Ezen méretek az eredeti gyártásnál fogva kerülnek kialakításra, ezért a leszállításuk és felszerelés előtti állapotuk ezekben a méretekben van meghatározva. Ezek az elemek ipari minőségű horganyzott acélból készülnek, így teherbírásuk igen nagy. Ennek ellenére tömegük elenyésző, 4 kg / m2, amely fajsúly nem terheli a tetőszerkezetet. A cserepeslemez tábla elemek használata akár már 14 fokos hajlásszögű tető esetében is alkalmazható, továbbá jól alkalmazható mellette a páraáteresztő fólia. Tökéletes vízzáró, ami elvezeti a felgyülemlett kondezvizet, átereszti a levegőt így megfelelő szellőzést biztosítva. Esztétikailag szintén sokszínű: akár 25 különböző színből és árnyalatból választhatjuk ki a kedvencünket. 

Nyeregtető, vagy sok vágású tető esetén a cserepeslemez táblák egy standard méretben kerülnek szállításra, fix összeg, fix mennyiség alapján, amelyet előre meghatározunk. Ez a méret 1,25 méter széles, és 2.2 m hosszú, azaz 2,75 négyzetmétert tesz ki. A felszerelési folyamat végén a maradék anyagot nem kell kifizetni a megrendelőnek, hiszen ez nem kerül felhasználásra. Mi elszállítjuk, és jóváírjuk az ajánlatunkból ezt a mennyiséget. Így valóban megéri velünk dolgozni! 

Kapcsolat

Hívjon bizalommal és megbeszéljük a részleteket. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 
received_592611070943809