+36 20 26 66 115

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelés - a legjobb módszerekkel

Ereszcsatorna problémákat illetően cégünknek sokrétű tapasztalata van. Amennyiben leszakadt az eresz, eldugult a csatorna, és nem folyik le a csapadék, a tetokivitelezo.hu megoldja az adott feladatokat! 

Horganyzott acéllal, rézzel, alumíniummal, vörösrézzel, sárgarézzel, inoxxal készült ereszcsatorna rendszereket szerelünk fel az igényeknek és az esztétikai elvárásoknak megfelelően. Rendszerben gondolkozunk, ezért kiszálláskor meghatározzuk az árajánlatot az épület magasságától, méreteitől, az eresz anyagától, méretétől és típusától függően. 

A felszerelést követően víztesztet végzünk, hogy szivárog-e valahol a csatornarendszer. Ezt a műveletet akár többször is megismételhetjük. 

Az ereszcsatorna elemeit két méteres szálakban szállítjuk a helyszínre, és ezek ilyen formából kerülnek felszerelésre. Az anyagok pontosan vannak elszámolva, egy közösen megegyezett méterszám alapján. Amennyi anyagot felszerelünk, anynit számolunk el, a megmaradó anyagot pedig elszállítjuk. Előleget nem kérünk a felmért munkára, a munka elvégeztét követően teljes összegben számolhatjuk el az összes költséget. 

 

Ereszcsatorna szerelés technikája

Cégünk 10-15 centiméteres fedéssel illeszti össze az ereszcsatornát. Alumínium ereszcsatorna szerelés esetén két sor szilikont alkalmazunk, hogy a későbbiekben véletlenül se forduljon elő szivárgás. Az ereszcsatorna rendszer alján nem alkalmazunk szegecselést, mert ez szivárgást okozhat. Más bádogos kivitelezők a csatornarendszer alján is szegecselnek, ezzel figyelmen kívül hagyva a későbbi károsodást. Mi a részletekre is odafigyelünk. 

Kérjen ajánlatot bátran cégünktől!

Megfelelő referenciáinkra hivatkozva tudjuk ajánlani bátran ezen szolgáltatásunkat. Már 2002 óta stabilan az építőiparban.

Országos ingyenes kiszállás

Tetőfedő szakembereinkkel országszerte ingyenes kiszállást vállalunk az adott munkához megfelelő kapacitás esetén, telefonos vagy írásos egyeztetést követően.

Mindig készenlétben

Kiszállás esetén az egyik legrugalmasabb jellemzőnkkel találkozhat: azonnali készenlét. A legtöbb munkaeszközt mindig magunknál tartjuk, hogy a felsorolt szolgáltatásainkhoz azon nyomban hozzá tudjunk látni a helyszíni felmérést követően. Nem szükséges heteket várnia, nincs több időpazarlás és sorbanállás. Ez tényleg mobilitás!