+36 20 26 66 115

Festés-mázolási szolgáltatások

Hagyományos festés és mázolás

Tetőfedő és bádogos csapatunk vállalja minden családi házon és lakóépületen lévő homlokzatdeszka festését, korszerűsítését, illetve minden a házon és ház körül található fa elem korszerűsítését, festését. Ez a bevett szokás minden homlokzati elem és szarufa elem felújításánál. De cégünk egy újszerűbb módszert is alkalmaz az elemek felújátásánál. Ehhez kérjük olvasson tovább. 

Olcsóbb, és hatékonyabb megoldás cégünktől

A festési és korszerűsítési munkálatok közben a meglévő épületek szarufa részeit bádoglemezzel tudjuk burkolni. Miért jó ez a megközelítés?

Ügyfeleink, meglévő és új partnereink rendszeresen visszatérő problémával  jelentkeznek nálunk: a szarufát az időjárási körülmények miatt és a károsító környezeti hatások miatt újra és újra javítani kell. Erre a problémára egy egységes megoldást találtunk ki. Az elemeket olyan időtálló burkollásal vonjuk be, ami nem rozsdásodik, a festékezése nem kopik, a csavarok használata az elemmel és lemezzel azonos színű alkatrésszel történik, így egy esztétikus, praktikus és funkcionalitását tekintve kiváló munka kerül kivitelezésre. 

Kérjen tőlünk árajánlatot!